Kursteman för retreat

Devi Coaching; För dig som önskar uppdatera dig i den nya tiden, generellt och få bättre insikt och verktyg att arbeta. Vi studerar, tränar, möter människor som redan lever i med de nya operativa systemen på det sättet får vi en bra insikt i hur och varför det kan vara intressant. Tryck HÄR

Nya möjligheter för ekonomi och stabilitet i den nya tidsåldern; Vi presenterar Mentorer och Coacher som arbetar i företag som verkar i den nya tiden som fördjupar vår kunskap i diverse företags former och modeller för att vi kan få vår moderna ekonomi att fungera. När vi flyger brevid två örnar så blir vi en örn också. Helgen ger dig en insikt i hur och varför det är viktigt att bryta sig loss från en tidigare modell som inte längre fungerar och ger oss redskap och kontakter för att kunna ta steget ut och in i en alternativ ekonomi.

Spansk Kultur helg; En utmärkt möjlighet för dig som har studerat spanska men ändå inte fått det att fungera. För dig som vill praktisera och ha trevligt och möta nya kultur och sociala möten under en helg. För dig eller er har vi en helg där du som alltid infinner dig på flygplatsen där vi lämnar dig igen på söndagen. Däremellan har du en mängd möten med kultur, mat, spännande platser och en mängd möten med spansk kultur där du har möjlighet att öva och träna dina färdigheter i det spanska språket.

Målarkurs; Öppna ditt sinne och måla dig fram till dig Själ. Annelie Malm är en autodidaktisk konstnärinna som målar mycket abstrakt i blandade målar tekniker. Annelie är en erfaren kursledare och finns med oss för och när vi är redo.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *