Retreats i Frankrike

Vi startar upp Retreats i Frankrike i slutet av 2020 och 2021 men ett Reko Retreat tänk, där vi tar oss till flygplatsen och därefter är du omhändertagen att kunna lära känna nya spännande äventyr där kultur, mat, nya möten, coaching och inslag av spännande resemål står på menyn.

Några av våra kommande resor;

Träff på Toulouse flygplats torsdag; Vi inkluderar resan till en spännande resa som innebär ett möte i Lourdes grotta, Tolouse och som vanligt möjlighet att öva franska, äta franskt och nya möten och coaching inkluderat; Hemgång från Toulouse söndag em. Allt inkluderat i pris, boende, mat, bil, coacher etc.

Vi träffas i Barcelona och åker tillsammans till Hobbitlandia i en by närheten av Figueras. Där sover vi och ordnar rutten på torsdag natt

Fredag morgon runt 09 00, direkt till grottan vi åker även till katedralen där Maria Magdalena sägs vara begravd. (Saint Maximim-la-Saint-Baumbe)St Marie Magdalene där bor vi hos munkarna, de har middag kl 19 00 och frukost.. Vi bor i sovsalar, det är domenikane munkar.

Lördag morgon så åker vi förbi Merselle, till platsen där Maria Magdalena sägs har stigit i land.

Träff i Nice flygplats på torsdag; Vi inkluderar resan till ett möte i Maria Magdalenas sista plats, möten i Katarlandet i södra delen av Frankrike och Spanien, ett möte i Carcazone. Som i alla våra resor kombinerar vi trygghet med att åka till nya spännande platser och äta i fin miljö, träffa många nya och även coachad ur boxen för en stund. Allt inkluderat i pris, boende, mat, bil, coacher etc.

För att boka och få mer information om datum och priser; info@rekoretreat.com

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *